top of page

AAN DE SLAG

Bij een eerste afspraak gaat het om elkaar leren kennen en het bespreken van welke uitdagingen en beperkingen u in uw dagelijks leven tegenkomt. Samen bekijken we hoe we uw doelen kunnen bereiken. 
 
Er zijn verschillende manieren van aanpak. Via uw verzekering en met een verwijzing van uw huisarts voor fysiotherapie aan huis is de meest gangbare benadering om tweemal per week te oefenen.


Indien u graag een intensievere aanpak zou willen kunnen we hier samen naar kijken. Ik heb ervaring in het opzetten van persoonlijke intensieve revalidatieprogramma's. Hierbij beginnen we met objectieve metingen om uw huidig niveau van mobiliteit, kracht en uithoudingsvermogen te evalueren. Vervolgens gaan we aan de slag, waarbij we een a twee weken intensief om de dag oefenen en dit vervolgens voortzetten door tweemaal per week te blijven oefenen. Deze manier van werken is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek gepubliceerd in 2016. Dit onderzoek stelt dat intensiteit en frequentie een positieve uitkomst kunnen hebben op het resultaat. Klik hier om het onderzoek te lezen (Engels)

Al deze onderwerpen en al uw vragen kunnen we bespreken tijdens een kennismakingsgesprek.

U kunt mij bereiken via de contact pagina in het menu hierboven en ook direct op 06 27 16 1881. 

Uw fysiotherapeut
  • LinkedIn

Marlies Janssen

Na lang in Azië te hebben gewoond en gewerkt ben ik in 2013 teruggekomen naar Nederland om hier aan de studie Fysiotherapie te beginnen. Ik heb op verschillende plekken ervaring mogen opdoen, onder meer op de neurologische afdeling van het VUmc in Amsterdam.

Door de acute context en de drukte (dit was tijdens Corona) merkte ik hoe belangrijk aandacht voor de persoon is. Het meemaken van een ingrijpende gebeurtenis als bijvoorbeeld een beroerte, in medische termen een CVA (Cerebro Vasculair Accident) heeft een enorme impact op het fysieke maar ook op het emotionele welzijn. Het is noodzakelijk hier genoeg aandacht en tijd aan te besteden om te kunnen beginnen met revalideren.

Een persoonlijke aanpak in combinatie met het ontwikkelen van een programma dat zich focust op de doelen van de cliënt zijn mijn drijfveren tijdens mijn werk. Het doel bereiken we samen!

Teneinde kennis op niveau te houden en mezelf te blijven ontwikkelen ben ik actief lid van de volgende organisaties:

- CVA Netwerk Amsterdam

- Nederlandse Vereniging van Revalidatie Fysiotherapeuten

- World Federation for Neurorehabilitation

- World Stroke Organisation

Deze organisaties zijn netwerken van deskundigen met veel expertise op het gebied van (de gevolgen van) een beroerte en andere neurologische aandoeningen. Door te klikken op de logo's hieronder komt u op de betreffende internet pagina waar meer informatie te vinden is over deze organisaties.

Daarnaast ben ik geregistreerd in het kwaliteitskeurmerk van het KNGF, het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. 

BIG registratie nr:        89931082304

AGB Fysiotherapeut:     04500159

AGB Praktijk:                04016035

KvK nr:                         87595222

Revalidatie aan Huis is aangesloten bij de volgende organisaties:

NVRF logo.png
WFNR-Logo-Vertical-RGB-Full-Colour.png
CVAnetwerkamsterdam logo
WSO logo.png
KRF logo
BIG registratie logo.webp

"Meer dan het verleden interesseert mij de toekomst, want daarin ben ik van plan te leven."

A. Einstein

bottom of page