top of page

Contact

Via deze pagina kunt u allerlei vragen stellen, of gewoon vragen om gecontacteerd te worden.

U mag zoveel informatie doorgeven als u prettig vindt.

Naast behandelingen aan huis kunt U terecht in onze toegankelijke (geen trappen) praktijkruimte in Amsterdam Zuid:

Herculesstraat 133

1076 SK Amsterdam.

Met het openbaar vervoer te bereiken met tram 24 en Bus 15, halte Olympiaweg. (200m.)

Dank voor uw bericht

Openingstijden:

Ma en wo:  08.00u-20.00u

Di, Do, Vr :  16.00u-20.00u

Zaterdag:   op afspraak

Zondag:      op afspraak

Kwaliteit

Naast patiënttevredenheid is kwaliteit de belangrijkste drijfveer van Fysiotherapie Revalidatie aan Huis. De laatste informatie uit de wetenschap en onderzoek over behandelingen en aandoeningen implementeren we in uw behandeling.

 

Fysiotherapie Revalidatie aan Huis heeft hiervoor diverse kwaliteit bevorderende processen geïmplementeerd. Hieronder kunt u lezen wat dit zoal inhoudt.

 

Hoe u de kwaliteit van de zorg heeft ervaren is het allerbelangrijkste, want daar draait het uiteindelijk om. Om dit inzichtelijk te maken gebruiken wij het patiënt-ervaringsonderzoek QDNA. Dit wordt voor ons uitgezet en verwerkt door MediQuest.  Aan het einde van de behandeling wordt u, indien u hiervoor toestemming geeft, via een mailbericht uitgenodigd om online een vragenlijst in te vullen. Alle gegevens worden anoniem door MediQuest verwerkt, en aan ons in een beveiligde omgeving teruggekoppeld.

 

Beheren van patiëntendossiers
Uw zorgdossier wordt door Fysiotherapie Revalidatie aan Huis nauwkeurig beheerd via een erkend en NEN7510 gecertificeerd systeem. Uitkomsten van het lichamelijk onderzoek, voorstel voor de behandelaanpak, meegegeven huiswerk-oefeningen etc. worden allen gedocumenteerd. Uw voortgang is hiermee gewaarborgd en kan worden gescoord door middel van evaluatie-processen. Ook is het communiceren naar uw huisarts en/of specialist hierdoor overzichtelijk.

Zorgmail
Met zorgmail kan Fysiotherapie Revalidatie aan Huis al haar elektronische berichten tussen huisartsen, apothekers en ziekenhuizen op een veilige manier snel en makkelijk uitwisselen. Deze berichten bevatten vertrouwelijke gegevens en dienen goed beschermd te worden. Meer informatie kunt u vinden op www.zorgmail.nl.

Kwaliteit van de geleverde zorg

De Fysiotherapeut is ingeschreven in het BIG register, het Keurmerk Fysiotherapie en waar van toepassing in het deelregister voor specialisaties. Hiermee wordt er voldaan aan de kwaliteitseisen zoals deze door het Keurmerk Fysiotherapie gesteld zijn.

BIG registratie nr:        89931082304

AGB Fysiotherapeut:     04500159

AGB Praktijk:                04016035

KvK nr:                         87595222

NVRF logo.png
KRF logo
CVAnetwerkamsterdam logo
BIG registratie logo.webp
bottom of page