top of page

VERGOEDINGEN

Het is sinds 2006 mogelijk om direct naar de fysiotherapeut te gaan waarbij het niet meer nodig is om een verwijsbrief van de huisarts te hebben.

Revalidatie aan Huis heeft als erkende zorgaanbieder contracten afgesloten met de meeste zorgverzekeraars in Nederland. Hierdoor dienen wij de kosten van uw behandelingen direct in bij uw zorgverzekeraar en hoeft u niets te doen.

Vergoeding fysiotherapie vanuit de basiszorg

Voor kinderen tot 18 jaar wordt Fysiotherapie vergoed vanuit de basisverzekering. Voor volwassenen ligt het aan de soort verzekering du u heeft. 

Overzicht vergoedingen Fysiotherapie 

Op de website van Zorgwijzer, kunt u terecht voor een overzicht van kosten en vergoedingen van verzekeraars. Door hier te klikken komt u gelijk op de informatiepagina van Zorgwijzer. 

(n.b.: Zorgwijzer is een voorlichtings- en vergelijkingswebsite voor zorgverzekeringen. Zorgwijzer is geen onderdeel van een zorgverzekeraar en opereert zelfstandig.) 

Vergoeding Fysiotherapie vanuit een aanvullende verkering

Fysiotherapie wordt ook vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Hoeveel er vergoed wordt hangt af van uw verzekeringspakket. Informeer hierover bij uw verzekeraar. 

Vergoeding voor chronische Fysiotherapie

Voor chronische fysiotherapie is er altijd een verwijzing van een huisarts of een medisch specialist nodig. Hierbij zijn de eerste 20 behandelingen voor eigen rekening. Indien u aanvullend verzekerd bent, zullen deze, afhankelijk van uw aanvullende verzekering, via uw verzekeraar betaald worden. Vanaf de 21e behandeling worden de vervolgbehandelingen vanuit de basisverzekering vergoed. 

Mocht u niet verzekerd zijn dan zijn onderstaande tarieven van kracht. Deze bedragen kunnen middels contant of pin worden voldaan. Deze tarieven gelden voor aan huis behandelingen in Amsterdam. Indien U buiten Amsterdam woont zal er een reistoeslag overlegd worden.

Fysiotherapie aan huis 30mn

€50

Lange zitting voor complexe e/o meervoudige vragen

€75

Screening aan huis

€35

Intake en onderzoek na screening

€60

Intake en onderzoek na verwijzing

€60

Intake, onderzoek en behandeling na screening

€85

Intake, onderzoek en behandeling na verwijzing

€85

Telefonisch overleg 15mn

€30

Rapport voor correspondentie

€35

Niet nagekomen afspraak/annulering binnen 24u

€30

Prijzen zijn inclusief toeslag behandeling aan huis (in Amsterdam)

bottom of page