top of page

DIENSTEN

Er wordt vaak gezegd, het echte revalidatie werk begint bij thuiskomst. Dan pas wordt het duidelijk welke beperkingen het leven werkelijk in de weg staan. In uw eigen omgeving is het misschien niet meer zo eenvoudig om de paar tredes bij uw voordeur veilig op en af te lopen. Of is het traplopen binnen ineens veel zwaarder en moeilijker dan verwacht. Welk probleem u ook tegenkomt, de fysiotherapeut kan u bijstaan te werken aan herstel om zo lang mogelijk op een veilige manier thuis te kunnen blijven wonen. Denk hierbij aan oefeningen om uw balans te verbeteren, kracht te herwinnen, mobiliteit te vergroten.

 

Naast behandelingen aan huis kunt u ook terecht in onze praktijkruimte in Amsterdam. Zie de contact pagina voor adres en bereikbaarheid.

Voor wie is de fysiotherapeut?

Sinds 2006 heeft u geen verwijsbrief meer nodig van de huisarts of medisch specialist om naar de fysiotherapeut te komen. U kunt langskomen op basis van directe toegankelijkheid fysiotherapie (DTF).

Voor een behandeling van chronische aandoeningen en/of behandeling aan huis is in veel gevallen een verwijzing nodig. Deze is eenvoudig aan te vragen via uw huisarts.

bottom of page